Επιδιορθώσεις Χαλιών

Επιδιορθώσεις

Οι επιδιορθώσεις χαλιών είναι άλλη μία υπηρεσία που αναλαμβάνουμε. Ο καθαρισμός μπορεί να αποτελεί τον κύριο όγκο δουλειά μας, αλλά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και για άλλες υπηρεσίες, σχετικές με τα χαλιά σας, τις οποίες προσφέρουμε.

Υπηρεσίες τις οποίες αναλαμβάνουμε με την ίδια ευσυνειδησία που μας χαρακτηρίζει σε κάθε τομέα της δουλειάς μας. Επιδιορθώσεις μπορούν να γίνουν σε μοκέτες, χαλιά μηχανής, σε χειροποίητα χαλιά κλπ, και η ποιότητα της δουλειάς είναι εγγυημένη.

Χαρίζουμε χρόνο στα χαλιά σας

Όλα τα χαλιά με την πάροδο του χρόνου υπόκεινται σε φθορές. Μπορεί ακόμη να έχουν υποστεί ζημιές εξαιτίας της λάθος συντήρησης ή αποθήκευσης τους.

Η αντικατάσταση σε φθαρμένα ρέλια και κρόσσια, είναι μία από τις πιο συνηθισμένες εργασίες επιδιόρθωσης που γίνονται σε ένα χαλί. Αυτό συμβαίνει γιατί είναι από τα ευαίσθητα σημεία ενός χαλιού. Τα αλλοιωμένα ή κομμένα κρόσσια και ρέλια, δείχνουν οτι το χαλί πρέπει να συντηρηθεί. Και σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν οτι πρέπει να αποσυρθεί και να αντικατασταθεί.

Μην παραμελείται τις φθορές

Υπάρχουν όμως και πιο δύσκολες επιδιορθώσεις. Όπως είναι για παράδειγμα, ένα κάψιμο ή ένα σκίσιμο στο χαλί. Αυτές είναι εργασίες που πρέπει να γίνονται άμεσα και από επαγγελματίες με πραγματική γνώση στο αντικείμενο τους. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει περίπτωση μεγαλύτερης ζημιάς. Αυτές οι εργασίες επιδιόρθωσης αναβαθμίζουν και επιμηκύνουν τη ζωή των χαλιών σας, γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να παραμελούνται.

Υπάρχει φυσικά και η περίπτωση, το χαλί σας να μην έχει φθορές και ζημιές, και απλά να θέλετε να του αλλάξετε το σχήμα και τις διαστάσεις. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει πολύ εύκολα και θα σας εξυπηρετήσουμε με μεγάλη μας χαρά.

Σε περίπτωση που έχετε κάποιο χαλί που χρειάζεται κάποια επιδιόρθωση επικοινωνήστε μαζί μας. Εμείς θα σας προτείνουμε τις επιλογές αποκατάστασης τις οποίες έχετε, καθώς και το κόστος. Επιλέγετε αυτό που θέλετε και εκεί ξεκινάει η δική μας δουλειά, το παραλαμβάνουμε, προχωράμε στην αποκατάσταση της όποιας φθοράς ή ζημιάς έχει το χαλί σας και σας το παραδίδουμε.

Περιοχές που εξυπηρετούμε

Οι περιοχές οι οποίες εξυπηρετούμε είναι η Θεσσαλία, η Μακεδονία και η Χαλκιδική. Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να έρθουμε και να παραλάβουμε δωρεάν τα χαλιά σας, τις κουβέρτες σας ή τα παπλώματα σας. Να κλείσουμε ένα ραντεβού για να καθαρίσουμε το σαλόνι του σπιτιού σας ή του αυτοκινήτου σας.

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων από το 1925, και σήμερα διοικείται από τον εγγονό του ιδρυτή της. Χάρη στην εμπειρία μας και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου μας, σας φροντίζουμε εδώ και σχεδόν ένα αιώνα.

Επικοινωνία
  •    Μακρυνίτσα  Μαγνησίας
  •    6976 642 400, 2310 826 407
  •   info@katharismaxalion.com
  •    Σπύρος Λάκκας