Επιτόπου Καθαρισμοί Χαλιών Σαλονιών

Επιτόπου Καθαρισμός

Με την ίδια ευσυνειδησία που μας χαρακτηρίζει από το 1925, η εταιρεία μας Νεαρόν Ύδωρ, αναλαμβάνει και τον επιτόπου καθαρισμό χαλιών, μοκετών, σαλονιών, λεωφορείων, σκαφών και γενικότερα όπου μπορεί να χρειάζεστε.

Γιατί να έρθει κάποιος για επιτόπου καθαρισμό

Δυστυχώς, υπάρχουν και οι περιπτώσεις, οπού ο ελεύθερος χρόνος είναι πολύ περιορισμένος. Ίσως το πρόγραμμα σας να είναι τόσο φορτωμένο που τα χαλιά δεν μπορούν να βγουν. Μπορεί ακόμη, να έχετε επιλέξει για το σπίτι σας μοκέτες από τοίχο σε τοίχο. Πράγμα που σημαίνει οτι πραγματικά δεν μπορούν να βγουν. Ίσως να θέλετε να καθαρίσετε, να φρεσκάρετε και να ανανεώσετε το σαλόνι του σπιτιού σας. Είστε επαγγελματίας, και θέλετε να καθαριστεί ο χώρος σας.

Για όλους αυτούς τους λόγους, και για ακόμη περισσότερους, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας. Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας θα έρθει στο χώρο σας για επιτόπου καθαρισμό. Σας εγγυόμαστε, οτι το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Για καθαρό και ανανεωμένο οικιακό και επαγγελματικό χώρο

Στο Νεαρόν Ύδωρ αναλαμβάνουμε τον επιτόπου καθαρισμό σε χαλιά και μοκέτες. Ο επιτόπου καθαρισμός γίνεται τόσο σε χώρους ιδιωτών, στα σπίτια τους και τα εξοχικά τους, όσο και επαγγελματιών. Χαλιά και μοκέτες σε οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Όπως γραφεία, ξενοδοχεία, αίθουσες συνεδρίων, παιδικούς σταθμούς, λεωφορεία, σκάφη αναψυχής κλπ. καθαρίζονται και γίνονται σαν καινούργια στην όψη. Αλλά το πιο σημαντικό είναι το υγιές περιβάλλον το οποίο απολαμβάνετε, στο σπίτι ή στην εργασία σας, μετά από τον καθαρισμό.

Σε μας μπορείτε να απευθυνθείτε και για τον καθαρισμό του σαλονιού σας. Καθώς τα σαλόνια, όπως και τα χαλιά, μπορούν να επιβαρύνουν τις αλλεργίες σας. Με την επίσκεψη μας στο χώρο σας θα απολυμάνουμε το σαλόνι σας σε βάθος και θα απομακρύνουμε τους όποιους λεκέδες και τις δυσάρεστες οσμές. Μπορούμε ακόμα να έρθουμε για τον επιτόπου καθαρισμό του σαλονιού αυτοκινήτου, τουριστικού λεωφορείου, φορτηγού και σκάφους.

Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μας καλέσετε και να κλείσουμε ένα ραντεβού για τον επιτόπου καθαρισμό, και εμείς θα κάνουμε αυτό που γνωρίζουμε καλά. Θα σας προσφέρουμε ένα περιβάλλον υγιές, ανανεωμένο και καθαρό, για εσάς, την οικογένεια σας και τους πελάτες σας.

Περιοχές που εξυπηρετούμε

Οι περιοχές οι οποίες εξυπηρετούμε είναι η Θεσσαλία, η Μακεδονία και η Χαλκιδική. Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να έρθουμε και να παραλάβουμε δωρεάν τα χαλιά σας, τις κουβέρτες σας ή τα παπλώματα σας. Να κλείσουμε ένα ραντεβού για να καθαρίσουμε το σαλόνι του σπιτιού σας ή του αυτοκινήτου σας.

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων από το 1925, και σήμερα διοικείται από τον εγγονό του ιδρυτή της. Χάρη στην εμπειρία μας και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου μας, σας φροντίζουμε εδώ και σχεδόν ένα αιώνα.

Επικοινωνία
  •    Μακρυνίτσα  Μαγνησίας
  •    6976 642 400, 2310 826 407
  •   info@katharismaxalion.com
  •    Σπύρος Λάκκας