Ποιοι είμαστε

Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας, Νεαρόν Ύδωρ, έχει έδρα στη Μαγνησία, στην πανέμορφη Μακρυνίτσα. Δραστηριοποιείται στο χώρο του καθαρισμού των χαλιών από το 1925. Σήμερα διοικείται από τον Σπύρο Λάκκα (3η γενιά), εγγονό του Σπυρίδωνα Λάκκα, ιδρυτή του ταπητοκαθαριστηρίου. Ο οποίος συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση με γνώμονα το σεβασμό προς τον πελάτη και την ποιότητα, όπως έκαναν και οι προηγούμενες γενιές πριν από αυτόν. Η πείρα και οι αρχές πολλών ετών, σε συνδυασμό με τα σύγχρονα μηχανήματα, την καινοτομία και τη διάθεση για συνεχή εξέλιξη, αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό.

Στις μέρες μας, οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής και ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος, μας κάνουν να εκτιμάμε πολύ περισσότερο την αξία ενός καθαρού και υγιούς περιβάλλοντος στο χώρο της εργασίας μας ή όταν επιστρέφουμε σπίτι μας. Γι’ αυτό και απευθυνόμαστε σε επαγγελματίες που έχουν εμπειρία και βαθιά γνώση του αντικειμένου τους, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας εδώ και δεκαετίες.

ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ

Η εταιρεία Νεαρόν Ύδωρ ειδικεύεται στα χαλιά. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό τους καθώς και τον ειδικό καθαρισμό που απαιτούν τα χειροποίητα και τα ολομέταξα χαλιά. Μπορούμε ακόμα να αναλάβουμε την αντικατάσταση σε φθαρμένα κρόσσια και ρέλια και την επιδιόρθωση σε φθαρμένα χειροποίητα χαλιά. Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να πλύνουμε τις κουβέρτες και τα παπλώματα σας, για να καθαρίσουμε το σαλόνι σας, για τον καθαρισμό αυτοκινήτου, λεωφορείου ή σκάφους και για το γυάλισμα των πατωμάτων σας.

Αρχές της εταιρείας μας, είναι ο σεβασμός και η ικανοποίηση των πελατών μας. Κάθε πελάτης μας, είτε πρόκειται για επαγγελματία ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας, είτε πρόκειται για ιδιώτη με δύο χαλιά, αντιμετωπίζονται από εμάς με την ίδια προθυμία και σεβασμό. Οι χιλιάδες σταθεροί πελάτες μας, αποτελούν απόδειξη για την ποιότητα της δουλειάς μας και την εκτίμηση μας προς αυτούς.

Οι αρχές μας

Ποιότητα

Η ποιότητα της δουλειάς μας είναι άριστη, μας χαρακτηρίζει 3 γενιές, γι’ αυτό και έχουμε σταθερούς πελάτες.

Εξέλιξη

Χάρη στη συνεχή προσπάθεια μας για εξέλιξη, η εταιρεία μας κατέχει περίοπτη θέση στο χώρο.

Σεβασμός

Ο σεβασμός στον πελάτη είναι κανόνας για εμάς. Όποιος κι αν είναι απέναντί μας χαίρει της ίδιας προσοχής.

Εμπειρία

Η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο από το 1925, μετά από σχεδόν έναν αιώνα η εμπειρία μας είναι αυταπόδεικτη.

Περιοχές που εξυπηρετούμε

Οι περιοχές οι οποίες εξυπηρετούμε είναι η Θεσσαλία, η Μακεδονία και η Χαλκιδική. Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να έρθουμε και να παραλάβουμε δωρεάν τα χαλιά σας, τις κουβέρτες σας ή τα παπλώματα σας. Να κλείσουμε ένα ραντεβού για να καθαρίσουμε το σαλόνι του σπιτιού σας ή του αυτοκινήτου σας.

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων από το 1925, και σήμερα διοικείται από τον εγγονό του ιδρυτή της. Χάρη στην εμπειρία μας και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου μας, σας φροντίζουμε εδώ και σχεδόν ένα αιώνα.

Επικοινωνία
  •    Μακρυνίτσα  Μαγνησίας
  •    6976 642 400, 2310 826 407
  •   info@katharismaxalion.com
  •    Σπύρος Λάκκας